Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
TM6 TM5 TM31

Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad

3.5 (53 évaluations )

Ingrédients

  • 225 g couscous
  • water, boiling, according to packet instructions
  • 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 30 g red onion, quartered
  • 120 g carrots, cut in pieces
  • 25 g raisins
    ou 25 g sultanas
  • 25 g unroasted cashew nuts, unsalted
  • 1 tin cooked chickpeas, 1 x 400 g tin (drained weight approx. 240 g)
  • 1 Tbsp curry powder, or to taste
  • 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
976 kJ / 233 kcal
Protides
8.7 g
Glucides
40 g
Lipides
4.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives