Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
TM6 TM5

Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin

4.4 (73 évaluations )

Ingrédients

  • 600 g ripe tomatoes, quartered
  • 3 garlic cloves
  • 180 g onions, quartered
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 250 g red split lentils, rinsed and drained
  • 350 g water
  • 2 tsp fine sea salt
  • 3 pinches ground black pepper
  • 300 g aubergines, sliced 7-8 mm (approx. 1 large)
  • 300 g courgettes, sliced 7-8 mm (approx. 2 medium)
  • 100 g vegan cheese, grated (see tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
716 kJ / 171 kcal
Protides
9.79 g
Glucides
13.85 g
Lipides
8.54 g
Fibre
5.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives