Vegetarian Chilli
TM6 TM5

Vegetarian Chilli

4.3 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g red onions, quartered
    ou onions, quartered
  • 5 garlic cloves
  • 1 fresh red chilli, deseeded if desired
  • 10 g olive oil
  • 750 g tomatoes, cut in pieces
    ou tinned chopped tomatoes
  • 200 g mixed peppers (e.g. red and green), cut in thin strips (approx. 2 cm long)
  • 1 - 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 150 g tinned sweetcorn, drained
  • 480 g tinned kidney beans, drained (approx. 2 x 400 g tins)
  • 6 vegetarian sausages (300-400 g)
  • 3 - 4 sprigs fresh coriander, leaves only
    ou fresh flat-leaf parsley, leaves only

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1745 kJ / 418 kcal
Protides
24 g
Glucides
27 g
Lipides
21 g
Fibre
13.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives