Crab Tart
TM5 TM6

Crab Tart

5.0 (2 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 1 tsp black peppercorns
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 220 g plain flour, plus extra for dusting
  • 170 g butter, cold, diced (2 cm)
  • 1 egg yolk, from large egg
  • 1 tsp fine sea salt

Filling

  • 2 large eggs
  • 2 egg yolks, from large eggs
  • 280 g double cream
  • 2 tsp lemon juice
  • ½ tsp tabasco sauce
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 450 g crabmeat (half brown, half white)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2404 kJ / 575 kcal
Protides
21 g
Glucides
23.2 g
Lipides
44.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives