Appareils et accessoires
Lemon meringue tart
Préparation 25min
Total 2h 30min
8 slices
Ingrédients
Pastry
-
sugar100 g
-
almonds30 g
-
butter, unsalted cut in pieces, plus extra for greasing200 g
-
flour340 g
-
egg1
-
salt1 pinch
-
1 tsp natural vanilla extractvanilla sugar, homemade1 ½ tsp
Lemon filling
-
sugar150 g
-
lemon zest only1
-
egg1
-
egg yolks4
-
freshly squeezed lemon juice110 g
-
butter, unsalted cut in pieces100 g
Meringue topping
-
sugar160 g
-
egg whites4
-
salt1 pinch
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 slice
Protides
8 g
Calories
2178 kJ /
521 kcal
Lipides
27 g
Fibre
0.8 g
Glucides
62 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook
174 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Custard
15min
Lemon Tart
4h 30min
Lemon Curd
20min
Key Lime Pie
4h 40min
Profiteroles
2h 15min
Meringue Ghosts
12h 25min
Sweet Shortcrust Pastry
1h 50min
Cheesecake (baked)
7h 20min
Quiche Lorraine
45min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4h 40min
Lemon Meringue Pie
2h 30min