Versions compatibles
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter, for greasing
- brown sugar, for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel, to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter, diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat, diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips
- 300 g red wine, preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (optionnel)
- baguette, sliced, for serving
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Protides
- 49 g
- Glucides
- 104 g
- Lipides
- 82 g
- Graisses saturées
- 44 g
- Fibre
- 5.9 g
- Sodium
- 1267 mg
Recettes alternatives
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Butter Chicken
50 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Patatas Bravas with Chorizo
1h 20 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45 min
Chilli Con Carne
35min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40min
Spiced Red Cabbage
1h 10 min
Beef Bourguignon
1h 30 min