Pork Tenderloin with Mustard Sauce
TM6 TM5

Pork Tenderloin with Mustard Sauce

4.3 ( 30 évaluations )

Ingrédients

  • 16 oz pork tenderloin sliced (½ in.)
  • 3 ½ oz button mushrooms sliced
  • 2 ½ oz dry vermouth
    ou 2 ½ oz Madeira wine
  • 3 ½ oz whole milk
  • 2 oz yellow onions halved
  • 1 garlic clove (optionnel)
  • 2 tsp whole grain mustard
  • 1 tsp hot mustard
  • 1 chicken stock cube
    ou 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 1 tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper to taste
  • 2 tbsp crème fraîche
    ou 2 tbsp cream
  • 1 heaping tbsp corn starch
  • 2 - 3 sprigs fresh parsley to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
226 kcal / 946 kJ
Protides
28 g
Lipides
7 g
Glucides
8 g
Fibre
0.8 g

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