Appareils et accessoires
Chopped Vegetable Salad
Préparation 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed18 oz
-
oil1 oz
-
1 oz lemon juicevinegar1 oz
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
½ tsp honeysugar½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
609.6 mg
Protides
2.2 g
Calories
723 kJ /
172.8 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
15.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Tomato Soup
30min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Leek and Potato Soup
40min
Berry Dream
10min
Apple Sauce
20min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Minestrone
45min
Creamy Mushroom Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Steamed Carrot and Zucchini Tagliatelle
35min
Spanish Rice
30min
Braided Milk Bread
2h 20min