Chopped Vegetable Salad
TM6 TM5

Chopped Vegetable Salad

5.0 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 18 oz mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed
  • 1 oz oil
  • 1 oz vinegar
    ou 1 oz lemon juice
  • 1 tsp salt
    ou 1 tsp herb salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • ½ tsp sugar
    ou ½ tsp honey

Infos nut.
par 1 portion
Calories
723 kJ / 172.8 kcal
Protides
2.2 g
Glucides
15.6 g
Lipides
7.9 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
1.8 g
Sodium
609.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives