Appareils et accessoires
Egg Salad
Préparation 20min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
568 mg
Protides
13 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Potato Pancakes
45min
Healthy Gut Zinger
10min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Summer Squash Flatbread
50min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Honey Glazed Carrots
30min
Cranberry Vodka Zombie Brains
5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Oatmeal
15min
Chicken Salad Sandwich
15min