Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
TM5 TM6

Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts

4.1 (32 évaluations )

Ingrédients

  • 30 oz stew meat, beef, cubed (approx. 1 in.)
  • 1 oz Worcestershire sauce
  • ¼ tsp ground cloves
  • 2 tsp salt, divided
  • 1 tsp ground black pepper
  • 32 oz russet potatoes, peeled, cubed (approx. ½ in.)
  • 12 oz whole milk
  • 1 oz salted butter
  • 5 oz yellow onion, cut into pieces (approx. 1 md. onion)
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz olive oil
  • 3 oz carrots, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)
  • 3 oz celery, cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)
  • 3 oz parsnips, cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)
  • 2 tbsp all-purpose flour
  • 3 tbsp tomato paste
  • 1 heaping tsp beef stock paste
  • 12 oz water
  • 4 oz green peas (fresh or frozen), plus 12 extra peas to make ghost eyes
  • 4 oz yellow corn (fresh or frozen)
  • 4 oz fresh white button mushrooms, sliced or diced

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2222 kJ / 531 kcal
Protides
41 g
Glucides
54 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
7.7 g
Fibre
36 g
Sodium
1082.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives