Lamb with Rosemary Potatoes
TM6

Lamb with Rosemary Potatoes

3.7 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 28 oz leg of lamb, semi-boneless
  • 4 - 5 sprigs fresh rosemary
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 1 tsp ground black pepper, divided
  • 38 oz water, divided
  • 28 oz Yukon gold potatoes, small or cut in quarters
  • 1 garlic clove
  • 1 oz fresh rosemary, leaves only
  • ½ tsp ground smoked paprika
  • ½ oz honey
  • 1 oz olive oil

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2742.6 kJ / 655.5 kcal
Protides
41.1 g
Glucides
40.2 g
Lipides
36.4 g
Graisses saturées
13.5 g
Fibre
5.8 g
Sodium
1010.7 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives