Appareils et accessoires
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
Préparation 40min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
Ancho-Cranberry Sauce
-
dried ancho chilies de-stemmed and de-seeded3
-
dried 'chile de árbol' chili (optionnel) de-stemmed and de-seeded1
-
red onions in pieces4 oz
-
garlic cloves4
-
olive oil½ oz
-
chicken stock low sodium14 oz
-
cranberry sauce10 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
Assembling Enchiladas
-
Monterey Jack cheese cubed3 oz
-
cheddar cheese cubed3 oz
-
12 oz cooked chicken meat, choppedcooked turkey meat chopped12 oz
-
black beans (approx. 15 oz), rinsed, drained1 can
-
oil to fry
-
corn tortillas (6 in.)12
-
chopped fresh cilantro to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
34 g
Calories
2289 kJ /
547 kcal
Lipides
20 g
Fibre
11 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thankful for Leftovers
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Sticky Sesame Chicken
40min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Roasted Potato Salad
1h
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Chopped Asian Salad
20min
Beef Barbacoa
2h
Mediterranean Chicken
35min
Southwest Quinoa
40min
Keto White Chicken Chili
50min
Chicken Fajita Soup
50min