Appareils et accessoires
Plum brioche buns
Préparation 20min
Total 2h 30min
16 pieces
Ingrédients
Crumble
-
baker's flour50 g
-
white sugar50 g
-
unsalted butter40 g
Brioche
-
milk250 g
-
white sugar100 g
-
dried instant yeast10 g
-
baker's flour plus extra to dust520 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs separated2
-
unsalted butter cut into pieces, softened80 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh blood plums (3-4), stones removed, cut into thin wedges (see Tips)300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
27.6 mg
Protides
6.2 g
Calories
1048.2 kJ /
250.5 kcal
Lipides
8 g
Fibre
1.3 g
Graisses saturées
4.5 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday Summer 2024/2025
74 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45min
Whipped Kahlua® coffee
5min
Rye Kaiser rolls
26h 30min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Vanilla Puff Slice
7h 20min
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Mandarin Almond Cookies
50min
Biscoff Oatmeal Cookies (Metric)
30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Blueberry and lemon curd muffins
50min
Crêpes
1h 15min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min