Versions compatibles
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Protides
- 25.5 g
- Glucides
- 79.7 g
- Lipides
- 34.5 g
- Graisses saturées
- 19.1 g
- Fibre
- 15.6 g
- Sodium
- 707.1 mg
Recettes alternatives
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Pumpkin Baba Ganoush
45min
Green egg whites and ham omelette
35min
Boulangère potatoes
1h 40min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Grisons barley soup
1h 15min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20 min
Mushroom and kale risotto
55min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Swedish meatballs and mash
50min