Versions compatibles
Rainbow cabbage rolls with mushroom sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Cabbage rolls
- 12 cabbage leaves of choice, whole large, trimmed and steamed (see Tips)
- 1000 g water
- 500 g potatoes, cut into pieces (1 cm)
- 300 g dried red lentils, rinsed
- 3 sprigs fresh dill, leaves only
- 200 g feta cheese, crumbled
- 2 onions, cut into quarters
- 30 g extra virgin olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 300 g liquid vegetable stock (see Tips)
Mushroom sauce
- 20 g dried porcini mushrooms
- 150 g boiling water
- 1 tbsp cornflour
- 1 tbsp water
- 1 onion, cut into halves
- 20 g unsalted butter
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 50 g white wine
- 300 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 tsp Vegetable stock paste or to taste (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- 10 g lemon juice
- 1 sprig fresh dill, leaves only, to garnish (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2969.3 kJ / 709.7 kcal
- Protides
- 25.5 g
- Glucides
- 79.7 g
- Lipides
- 34.5 g
- Graisses saturées
- 19.1 g
- Fibre
- 15.6 g
- Sodium
- 707.1 mg
Recettes alternatives
No fail mash potato
20min
Leek and Potato Soup (TM6)
40min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1h 20min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55min
Berry Liqueur
25min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Hearty seafood chowder
45min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1h 20min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Mushroom and kale risotto
55min
Freeform basic bread
1h 35min