Appareils et accessoires
Nam Jim
Préparation 10min
Total 10min
200 g
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
fresh long green chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander (approx. 15 g), leaves, roots and stems6 sprigs
-
spring onions/shallots (approx. 30 g), trimmed and cut into quarters2
-
palm sugar1 tbsp
-
roasted unsalted cashew nuts50 g
-
peanut oil30 g
-
fish sauce1 tbsp
-
lime juice (approx. 2 limes)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 20 g
Sodium
195.3 mg
Protides
1.4 g
Calories
286 kJ /
68 kcal
Lipides
5.6 g
Fibre
1 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
3 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Festive Flavour
105 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai red curry paste
15 min
Thai red curry paste
10 min
Thai green curry paste
10 min
Umami paste
5 min
Za'atar seasoning
5 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 h 30 min
Beer and chilli peanut clusters
1 h 25 min
Sambal oelek
20 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 h
Dukkah
25 min
Wonton soup
1 h
Mango, ginger and chilli chutney
25 h 10 min