Creamy Pepper Soup
TM6 TM5 TM31

Creamy Pepper Soup

4.2 (60 évaluations )

Ingrédients

  • 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 30 g plain flour
  • 150 g yellow pepper, cut in pieces
  • 150 g red pepper, cut in pieces
  • 750 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 tsp herb salt
  • ½ tsp paprika
  • 2 pinches ground black pepper
  • 50 g cream

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1047 kJ / 250 kcal
Protides
10.3 g
Glucides
6.3 g
Lipides
20.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives