Pork, apricot & coconut wraps

Pork, apricot & coconut wraps

3.6 5 évaluations
Préparation 15min
Total 50min
6 portions

Ingrédients

  • hot chilli sauce
    90 g
  • soy sauce
    90 g
  • Chinese cooking wine
    1 tbsp
  • pork loin steaks cut into pieces (2-3 cm)
    500 - 600 g
  • fresh coriander leaves and stalks
    10 sprigs
  • fresh mint leaves only
    4 sprigs
  • lime juice (1 lime)
    40 g
  • salt
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • coconut chips (see Tips)
    80 g
  • sunflower seeds
    50 g
  • dried apricots cut into halves
    100 g
  • pepitas
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • baby cos lettuce (approx. 250 g), leaves separated and chopped as desired
    1 - 2
  • tortillas wraps or flatbreads of choice
    6

Infos nut. par 1 portion

Calories 530.8 kcal / 2229.2 kJ
Protides 34.8 g
Lipides 25.1 g
Glucides 37 g
Fibre 9.2 g
Graisses saturées 5.4 g
Sodium 1519.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...