Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g dark soy sauce
- 40 g oyster sauce
- 20 g fish sauce
- 270 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (2 cm)
- 480 g chicken winglets (approx. 4 winglets)
- 4 sprigs fresh coriander, roots trimmed and stalks; leaves reserved, for garnishing
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp whole black peppercorns
- 2 garlic cloves
- 100 g fresh shiitake mushrooms, cut into thin slices (3 mm)
- 1250 g water
- 3 eggs, whole
- 150 g fresh ramen noodles
- 200 g Chinese broccoli (gai lan), trimmed, cut into pieces (2 cm)
- boiling water, for soaking
- fresh bean sprouts, to serve
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut on the diagonal, to serve
- dried chilli flakes, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1631.7 kJ / 388.5 kcal
- Protides
- 30.6 g
- Glucides
- 9 g
- Lipides
- 25.1 g
- Graisses saturées
- 8.1 g
- Fibre
- 3.1 g
- Sodium
- 1149.6 mg
Recettes alternatives
Pork and prawn dumplings
55min
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Thai chicken wraps
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Wonton soup
1h
Hoisin pork bowl
30 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Asian-style pork noodles
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Five spice duck with mushrooms and Asian greens
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Teriyaki salmon bao
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Pork san choy bau
25min