Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g plum tomatoes, firm, that fit whole in feeder (approx. 2 tomatoes)
- 140 g carrots, peeled
- 160 g courgettes, ends removed, halved lengthways if large
-
120
g Gruyère cheese, cut in pieces that fit in feeder
ou Edam cheese, cut in pieces that fit in feeder - 50 g onions, quartered
- 300 g tinned kidney beans, drained
- 150 g water
-
½
tsp vegetable stock paste
ou ½ vegetable stock cube (for 0.5 l) - 20 g tomato purée
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp fine sea salt, to taste
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, for sprinkling (optionnel)
- ½ bunch fresh coriander, roughly chopped
- 100 g crème fraîche, for serving
- 1 lime, cut in slices or wedges, for serving
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 1054.4 kJ / 252 kcal
- Protides
- 11.1 g
- Glucides
- 23.2 g
- Lipides
- 13.6 g
- Graisses saturées
- 6.7 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 513.8 mg
Recettes alternatives
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Mushroom Wellington
2h 20min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
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Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3h 20min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
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Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Satay Tofu Kebabs
1h 5min