Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
TM6 TM5

Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)

4.8 (6 évaluations )

Ingrédients

  • 200 g fennel, halved or quartered to fit in feeder
  • 200 g leek, white part only
  • 30 g olive oil
  • ½ - ¾ tsp fine sea salt, to taste, plus 1 pinch
  • 1 tsp ground black pepper
  • 2 Tbsp fresh thyme, leaves only
  • 100 g soft goat's cheese
  • 2 medium eggs
  • 100 g ricotta cheese
  • 375 g puff pastry, ready-rolled (rectangular shape)
    ou quick puff pastry, homemade, rolled out into a rectangle (see tip)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1719 kJ / 411 kcal
Protides
12 g
Glucides
34 g
Lipides
25 g
Graisses saturées
11 g
Fibre
2.9 g
Sodium
612 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives