Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 - 40 g butter, plus extra for greasing
- 420 g ciabatta bread, cut into slices (1.5 cm)
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 3 garlic cloves
- ½ fresh long red chilli, deseeded if preferred (optional)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 100 g red capsicum or green capsicum, deseeded and cut into quarters
- 120 g prosciutto, cut into strips (1-2 cm)
- 2 fresh tomatoes, deseeded and cut into slices (0.5-1 cm)
- 2 pinches ground cayenne pepper
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sea salt, to taste
- 6 eggs
- 70 g full cream milk
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1802 kJ / 429 kcal
- Protides
- 25 g
- Glucides
- 30.5 g
- Lipides
- 22.5 g
- Graisses saturées
- 10 g
- Fibre
- 3 g
- Sodium
- 1118.6 mg
Recettes alternatives
Meatballs with tomato sauce
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Pork cannelloni with vegetable sauce
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Hash browns with chive cottage cheese
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Kashmiri garlic naan
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Meatballs with white wine mushroom sauce
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Spinach and cheese-filled meatloaf
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Honey lime chicken supremes with Mango chutney
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Beef goulash with dumplings
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Sumac beef with olive and parsley smashed potatoes
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Beef cobbler with polenta dumplings
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Sausage ragu with orecchiette
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Butternut and bacon macaroni cheese
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