
Appareils et accessoires
Avo and egg spread
Préparation 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
water (room temperature)400 g
-
whole eggs4
-
cold water
-
pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds2
-
avocado flesh only1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into quarters1
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
lime juiced (approx. 3 tsp juice)1
-
Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)
Infos nut. par 1 portion
Calories
182.3 kcal /
766.3 kJ
Protides
8.4 g
Lipides
13.6 g
Glucides
6.1 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
2.1 g
Sodium
1352.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Eat Well
102 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande