Avo and egg spread

Avo and egg spread

4.3 78 évaluations
Préparation 5min
Total 35min
4 portions

Ingrédients

  • water (room temperature)
    400 g
  • whole eggs
    4
  • cold water
  • pickled cucumbers (approx. 80 g), cut into thirds
    2
  • avocado flesh only
    1
  • spring onion/shallot trimmed and cut into quarters
    1
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lime juiced (approx. 3 tsp juice)
    1
  • Lemon pepper seasoning (optional - see Tips)

Infos nut. par 1 portion

Calories 182.3 kcal / 766.3 kJ
Protides 8.4 g
Lipides 13.6 g
Glucides 6.1 g
Fibre 1.9 g
Graisses saturées 2.1 g
Sodium 1352.1 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...