Versions compatibles
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Protides
- 2.1 g
- Glucides
- 0.7 g
- Lipides
- 2.5 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 53.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Beurre blanc
15min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Citrus seafood salad
1h
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1h 30min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Leek and smoked salmon dip
55min
Anise-cured salmon
14h 10min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Baba ghanoush
1h
Beurre Blanc
20min