Versions compatibles
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 24 fresh Swiss brown mushrooms
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 130 g manchego cheese, rind removed and cut into pieces (3 cm), or cheddar cheese, cut into pieces (3 cm)
- 1 slice day old bread, torn into pieces
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pinches ground cayenne pepper
- 2 tsp dried oregano
- ¼ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 piece
- Calories
- 145 kJ / 34.5 kcal
- Protides
- 2.1 g
- Glucides
- 0.7 g
- Lipides
- 2.5 g
- Graisses saturées
- 1.2 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 53.8 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
French dressing
5 min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Tartare sauce
10min
Mixed seafood with tomato and herb sauce
30 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Peaches in white wine syrup
4h
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Tapenade
10min