Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Marinade
- 2 tbsp tamari
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 1 tsp Japanese pickled ginger, plus extra to serve
- 1 skinless chicken breast fillet (approx. 200-250 g)
Stir-fry
- 120 g sushi rice
- 550 g water
- 1 tbsp miso paste
- 1 tbsp sesame oil
- 3 dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, stalks removed and thinly sliced
- 4 snow peas, trimmed and cut into halves
- 80 - 100 g fresh baby corn, cut into halves
- ¼ red capsicum, deseeded and cut into cubes (1-2 cm)
Sauce
- 1 tsp rice wine
- 1 - 2 spring onions/shallots, ends trimmed and green fronds finely sliced to garnish
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1985 kJ / 474.4 kcal
- Protides
- 28.8 g
- Glucides
- 64.5 g
- Lipides
- 10.7 g
- Graisses saturées
- 1.9 g
- Fibre
- 2.7 g
- Sodium
- 1382.3 mg
Recettes alternatives
Black rice bowl with chicken and mushroom (gut health)
40min
Teriyaki salmon bowl
1h 15 min
Miso fish with Asian greens
24h 45min
Pork san choy bau
25min
Thai-style grilled pork skewers
7h 25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Thai chicken wraps
40min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Pork belly ramen
4h 10min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min