
Appareils et accessoires
Chinese five spice beef cheeks
Préparation 10min
Total 4h 25min
4 portions
Ingrédients
-
fresh red bird's eye chilli trimmed1
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)20 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil30 g
-
beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
water250 g
-
honey30 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)1 bunch
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing1
Infos nut. par 1 portion
Calories
476.8 kcal /
2002.4 kJ
Protides
45 g
Lipides
26.2 g
Glucides
15.8 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
8.1 g
Sodium
1628.3 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Skinnymixers classics
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande