Fried Chives Pockets
TM6 TM5

Fried Chives Pockets

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

Dough

  • 230 g plain flour
  • 120 - 130 g water
  • 10 g cooking oil
  • ¼ tsp salt

Chive fillings

  • 2 eggs
  • 15 g cooking oil
  • 20 g dried shrimp, small size, rinsed, toasted
  • 300 g Chinese chives, cut in small pieces, approx. 0.5 cm
  • 30 g sesame oil, untoasted
  • 10 g oyster sauce
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 1 pinch Chinese five spice powder
  • 1 tsp salt

Assembly

  • cooking oil, for frying

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1123 kJ / 269 kcal
Protides
10 g
Glucides
32 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
2 g
Fibre
2 g
Sodium
512 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives