Appareils et accessoires
Mushroom Meat Sauce
Préparation 5min
Total 50min
5 jars
Ingrédients
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften100 g
-
garlic cloves10
-
shallots150 g
-
fresh red chillies deseeded5
-
pork belly, skinless cut into thin slices (0.5 cm)1000 g
-
fermented soybean paste80 g
-
fish sauce20 g
-
oyster sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce20 g
-
brown sugar30 g
-
mushroom seasoning powder20 g
-
cooking oil30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
2018 mg
Protides
41 g
Calories
1477 kJ /
353 kcal
Lipides
50 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
17 g
Glucides
40 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Green Chillies With Pork Belly
25min
Sesame Crème
10min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Yu Sang
1h
Pineapple Pork Ribs
1h 10min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Salted Fish Pork Belly
30min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Tomato-egg soup
20min
Braised pork belly
55min
Taiwanese three cup chicken
20min