Appareils et accessoires
Lime and ginger dressing
Préparation 30min
Total 30min
470 g
Ingrédients
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh long red chilli trimmed, cut into halves and deseeded if preferred1
-
kecap manis100 g
-
lime juice (approx. 2 limes)40 g
-
rice wine vinegar20 g
-
palm sugar shaved15 g
Niveau
facile
Infos nut. par 470 g
Sodium
8218.9 mg
Protides
20.8 g
Calories
2975.5 kJ /
708.5 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
40.5 g
Graisses saturées
1.7 g
Glucides
111.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Tomato passata
1h 40min
Leek and Cheese Tart
1h 5min
Browned lamb mince
20min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Plum brioche buns
2h 30min
Garlic and sage mash
30min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Dukkah
10min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Turmeric wellness shot
5min