Appareils et accessoires
Mini rum baba bundts
Préparation 10min
Total 2h
6 portions
Ingrédients
Baba
-
eggs4
-
white sugar25 g
-
salted butter cut into pieces80 g
-
dried instant yeast8 g
-
baker's flour250 g
-
oil for greasing
Rum syrup
-
lemon zest only, no white pith½
-
water300 g
-
ground cinnamon1 pinch
-
honey30 g
-
white sugar125 g
-
white rum100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
135.4 mg
Protides
9.8 g
Calories
1874.6 kJ /
448 kcal
Lipides
14.7 g
Fibre
1.5 g
Graisses saturées
8 g
Glucides
60.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mini cakes
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Oil Free Braised Chicken Wings
50min
Mojito
5min
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, TM5)
No ratings
Curly Fries with Garlic Sauce
No ratings
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 h 10min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
No ratings
Festive lobster pâté
4 h 45min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50min
Bao Buns with Pulled Pork in BBQ sauce
3 h 10min
Frozen Strawberry Daiquiri
10min
Spaetzle
35min
Lychee sorbet cocktail
24 h 5min