Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Steamed beetroot
- 700 g water
- 900 g raw baby beetroots, peeled and cut into quarters or eighths
- 4 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 fresh curry leaves, plus extra to serve
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 tbsp sherry vinegar
Walnut sauce
- 80 g walnuts
- 150 g brown onion, cut into halves
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 125 g plant-based milk of choice
- 20 - 30 g sherry vinegar
- ¼ tsp pure maple syrup
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- pine nuts, roasted, to serve (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2062.3 kJ / 491 kcal
- Protides
- 9.7 g
- Glucides
- 16.5 g
- Lipides
- 41.5 g
- Fibre
- 9.4 g
Recettes alternatives
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Sage and buckwheat stuffing balls
1h 10min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Berry and red wine trifle
4h 50 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Warming amaranth porridge
50 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Steamed greens with lemon feta
20min
Steamed Spinach
20min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Green Beans
30min