Steamed beetroot with creamy walnut sauce

Steamed beetroot with creamy walnut sauce

4.2 9 évaluations
Préparation 10min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

Steamed beetroot
  • water
    700 g
  • raw baby beetroots peeled and cut into quarters or eighths
    900 g
  • garlic cloves crushed
    4
  • fresh thyme leaves only
    2 sprigs
  • fresh curry leaves plus extra to serve
    20
  • extra virgin olive oil plus extra for drizzling
    1 tbsp
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • sherry vinegar
    1 tbsp
Walnut sauce
  • walnuts
    80 g
  • brown onion cut into halves
    150 g
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • plant-based milk of choice
    125 g
  • sherry vinegar
    20 - 30 g
  • pure maple syrup
    ¼ tsp
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • pine nuts roasted, to serve (optional)

Infos nut. par 1 portion

Calories 491 kcal / 2062.3 kJ
Protides 9.7 g
Lipides 41.5 g
Glucides 16.5 g
Fibre 9.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...