Appareils et accessoires
Panettone
Préparation 15min
Total 34h 25min
12 portions
Ingrédients
-
orange zest only, no white pith1
-
honey30 g
-
rum30 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
milk250 g
-
raisins80 g
-
mixed peel80 g
-
dried instant yeast1 tbsp
-
baker's flour470 g
-
sugar100 g
-
eggs2
-
bread improver (optional - see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
egg yolks2
-
sea salt1 tsp
-
flaked almonds to sprinkle1 tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
186.9 mg
Protides
7.7 g
Calories
1393.8 kJ /
333.1 kcal
Lipides
9.9 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5.2 g
Glucides
52.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sweet Christmas
25 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Steamed wholemeal bread
2h
Grilled seafood charcuterie board
1h 20min
Black rye bread
2h 35min
Baguettes
3h 45min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24h 50min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Honey loquat paste
1h
Sweet cheese rolls (halawet el jebn)
2h 45min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Cherry and almond clafoutis pudding
3h
Baked Cabbage Pierogis
2h 30min