Versions compatibles
Adzuki Stew with spiced cauliflower rice
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 200 g dried adzuki beans
- 500 g water, plus extra to soak
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- ½ tsp sesame seeds
- ½ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp ground sweet paprika
- ½ tsp ground coriander
- 1 garlic clove
- 1 piece lime peel, no white pith
- ½ tsp sea salt
- 800 g cauliflower, cut into florets (approx. 4 cm)
- 3 cm fresh ginger
- 5 cm kombu (see Tip)
- 500 g butternut pumpkin, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 carrots, cut into pieces (2 cm)
- 150 g fresh sweet corn kernels, cut off the cob
- 1 tbsp tamari, plus extra to taste
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 966.2 kJ / 230.9 kcal
- Protides
- 13.2 g
- Glucides
- 46.9 g
- Lipides
- 1.6 g
- Graisses saturées
- 0.4 g
- Fibre
- 11.6 g
- Sodium
- 396.4 mg
Recettes alternatives
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Salmon rice bowl (gut health)
45 min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45 min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Gwinganna polenta with vegetables
1h 10 min
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30 min
Brown rice salad
40min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min