Appareils et accessoires
Custard horns
Préparation 20min
Total 1h 45min
16 pieces
Ingrédients
-
unsalted butter frozen, cut into pieces (2 cm)200 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
chilled water90 g
-
salt½ tsp
-
pouring (whipping) cream chilled200 g
-
egg yolks 1 lightly beaten to brush4
-
caster sugar plus extra to sprinkle80 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
milk200 g
-
sea salt1 pinch
-
extra virgin olive oil to grease
-
icing sugar to dust (optional)
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
94.6 mg
Protides
2.9 g
Calories
959.2 kJ /
229.3 kcal
Lipides
16.2 g
Fibre
0.4 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
18.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Retro
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Vanilla Yogurt
12h 20min
Charcoal waffle cones
35min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Traditional Apple pie
1h 30min
Pistachio macarons
2h 30min
Milk chocolate hazelnut spread
15min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Beer batter fish
40min
BBQ chicken pizza
1h 30min
Freeform basic bread
1h 35min
DIY pizza pockets
1h 50min
Cheese and bacon rolls
2h