Appareils et accessoires
Sabja shikanji (traditional lemonade)
Préparation 5min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
sabja seeds (see Tips)1 tbsp
-
water plus extra for soaking800 g
-
ice cubes plus extra to serve15
-
white sugar70 - 100 g
-
lemons ends removed, cut into quarters2
-
chaat masala (optional - see Tips)½ - 1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
50.8 mg
Protides
0.3 g
Calories
308.7 kJ /
73.3 kcal
Lipides
0.1 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
17.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Flavours of India
98 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26h 15min
Rava idli
2h 40min
Fresh coconut chutney
10min
Mint and peanut chutney
35min
Pepper rasam
15min
Pittu
3h
Vada
2h 35min
Dosa with spiced potato filling
17h 40min
Nankhatai (Cardamom biscuits)
35min
Seekh kebabs
50min
Flat bread
25min
Biryani
1h 25min