Ice cream cone cupcakes

Ice cream cone cupcakes

4.4 14 évaluations
Préparation 30min
Total 55min
30 portions

Ingrédients

Cupcakes
  • mini ice cream cones (see Tips)
    24 - 28
  • white sugar
    250 g
  • unsalted butter cut into pieces and softened
    250 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • buttermilk
    200 g
  • eggs
    4
  • self-raising flour
    400 g
  • salt
    1 pinch
  • natural food colouring of choice (approx. 3 colours)
Buttercream icing
  • icing sugar (see Tips)
    500 g
  • unsalted butter cut into pieces and softened
    240 g
  • boiling water
    2 tsp
  • natural vanilla extract
    ½ tsp
  • 100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)

Infos nut. par 1 portions

Calories 326.2 kcal / 1370 kJ
Protides 3.7 g
Lipides 15.4 g
Glucides 44.3 g
Fibre 0.9 g
Graisses saturées 9.3 g
Sodium 137.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...