Appareils et accessoires
Indulgent hot chocolate
Préparation 5min
Total 25min
2 portions
Ingrédients
-
pouring (whipping) cream200 g
-
full cream milk300 g
-
vanilla bean split lengthways1
-
whole black peppercorns8
-
dark chocolate (70% cocoa) broken into pieces100 g
-
raw sugar to taste (optional)1 - 2 tsp
-
chocolate shavings, to serve (optional)
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
109.9 mg
Protides
11.4 g
Calories
3249.9 kJ /
773.8 kcal
Lipides
64.8 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
40.7 g
Glucides
40.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cooking for Me and You
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Freckles
1h
Hot chocolate
10min
Chocolate sauce
20min
Fruit "splice" bombs
24h
Crunchy caramel popcorn
2h 15min
Crunchy caramel ice cream slice
24h 35min
Coconut and maca hot chocolate
24h 15min
Sunrise smoothie
10min
Bliss ball rocket skewers
30min
Gluten free waffles with maple bacon
1h
Rice crisp bars
1h 10min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min