Appareils et accessoires
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Préparation 10min
Total 50min
4 portions
Ingrédients
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1037.8 mg
Protides
25.5 g
Calories
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Lipides
19.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
9.9 g
Glucides
35.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Chocolate Ice Cream Bon bon
Pas d’évaluation
Red Velvet Cake
1h 20min
Broccoli stem slaw (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Spiralized spicy pickled carrots
Pas d’évaluation
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Pas d’évaluation
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Shichimi togarashi seasoning
1h 10min
Beef Wellington
2h 15min
Smoked salmon mousse
5min
Maple-glazed Carrots
45min