
Appareils et accessoires
Spelt and chicken salad
Préparation 30min
Total 1h 15min
6 portions
Ingrédients
-
water500 g
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
spelt grains150 g
-
red peppers diced (approx. 0.5 cm)200 g
-
chicken breasts cut in strips (approx. 5 cm x 1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground pepper plus extra to taste2 pinches
-
almonds40 g
-
shallots40 g
-
fresh herbs (e.g. coriander, parsley), leaves only4 - 5 sprigs
-
wine vinegar20 g
-
freshly squeezed lemon juice (optionnel)20 g
-
rocket60 g
-
pine nuts20 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
292 kcal /
1224 kJ
Protides
19 g
Lipides
15 g
Glucides
19 g
Fibre
5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Fabulous Flavour on Every Level
72 Recettes
Suisse
Suisse