Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks

Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks

4.0 2 évaluations
Préparation 30min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

Goat's cheese flans and leeks
  • butter for greasing
  • flour plus extra for dusting
    40 g
  • milk
    130 g
  • fresh goat's cheese
    140 g
  • salt
    ½ tsp
  • eggs separated
    2
  • water
    500 g
  • leeks white part only, cut in pieces (5 mm)
    300 g
  • red peppers diced (1 cm)
    50 g
Yoghurt sauce
  • fresh goat's cheese
    60 g
  • plain yoghurt
    125 g
  • fresh chives chopped
    6
  • salt
    2 - 3 pinches
  • ground pepper adjust to taste
    2 pinches

Infos nut. par 1 portion

Calories 260 kcal / 1089 kJ
Protides 13 g
Lipides 14 g
Glucides 18 g
Fibre 2.5 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...