Chicken galantine with dill yoghurt

Chicken galantine with dill yoghurt

2.5 2 évaluations
Préparation 25min
Total 3h 25min
40 slices

Ingrédients

Chicken galantine
  • mixed peppers (e.g. red, green, yellow), cut in pieces
    150 g
  • chicken breast skinless, boneless, cut in pieces (3-4 cm)
    300 g
  • chicken leg meat, skinless, boneless (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces
    300 g
  • ground black pepper
    1 pinch
  • vegetable salt homemade,
    2 tsp
    1 tsp salt, plus 1 tsp dried mixed herbs
  • water
    500 g
Dill yoghurt sauce
  • fresh dill leaves only
    10 - 15 sprigs
  • garlic clove
    1
  • plain yoghurt
    300 g
  • mayonnaise
    50 g
  • salt
    2 pinches

Infos nut. par 1 slice

Calories 34 kcal / 140 kJ
Protides 4 g
Lipides 2 g
Glucides 1 g
Fibre 0.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...