Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Boiled Rice
- 1000 g water
- 1 ½ tsp salt
- 20 g olive oil
- 250 g parboiled rice
Shredded Chicken
- 30 g soy sauce
- 15 g sesame oil, toasted
- 250 g chicken breast fillet, skinless, cut into long strips (3 cm wide)
Vegetables
- 120 g carrots, peeled (1-2 carrots)
- 200 g English cucumber, unpeeled, ends removed
- 180 - 200 g plum tomato, type Roma, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 100 g red onion, halved vertically (½ onion)
- 160 g romaine lettuce washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 avocado, peeled, pitted, thinly sliced
Yoghurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs cilantro, fresh, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches black pepper, ground, to taste
- 250 g plain Greek yoghurt
- 100 g mayonnaise
- 4 tbsp cashew nut, roasted, unsalted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3350 kJ / 800 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 62 g
- Lipides
- 47 g
- Graisses saturées
- 14 g
- Fibre
- 7.2 g
- Sodium
- 899 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Strawberries and Cream (TM6)
20min
Broccoli Stem Slaw
15min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Buddha Bowl with Chicken
1h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4h 50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15 min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10min