Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
ou 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
ou 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protides
- 48 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1385 mg
Recettes alternatives
Creamy Turkey Stew (TM6)
Pas d’évaluation
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Sticky Gochujang Marinade
10min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25 min
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Pulled Pork Buns
6h 20min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5 min