Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
BBQ Sauce
- 50 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 50 g miso paste
-
20
g Korean chilli paste (gochujang)
ou 20 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g toasted sesame oil
Sous-vide Pork Loin
- 50 g onions, quartered
- 4 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
-
50
g Korean chilli paste (gochujang)
ou 50 g sriracha sauce - 20 g honey
- 10 g soy sauce
- 10 g toasted sesame oil
- 800 g pork tenderloin, cut in 2 pieces (approx. 10-12 cm long each)
- 1400 g water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
-
30
g lemon juice, freshly squeezed (see tip)
ou 1 tsp ascorbic acid powder - 2 Tbsp sunflower oil
- 4 spring onions, thinly sliced (approx. 2 mm)
- 1 tsp toasted sesame seeds
Finalisation
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 1 butter lettuce, washed, separated into individual whole leaves
- 5 garlic cloves, thinly sliced (1-2 mm)
- 5 fresh red chillies, thinly sliced (approx. 2 mm)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2101 kJ / 502 kcal
- Protides
- 48 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 22 g
- Graisses saturées
- 5 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1385 mg
Recettes alternatives
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1h 10min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4h 50min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Prawn Dumplings
1h 15min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15 min