Holiday Brisket
TM6 TM5

Holiday Brisket

4.9 (8 évaluations )

Ingrédients

  • 2270 g beef brisket, first or second cut
  • salt, to season
  • black pepper, ground, to season
  • 2 tbsp vegetable oil
  • 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
  • 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
  • 790 g water, divided
  • 4 tsp beef stock paste, divided
  • 60 g brown sugar
  • 15 g Worcestershire sauce
  • 60 g balsamic vinegar
    ou 60 g red wine vinegar
  • 45 g tomato paste
  • 30 g tamari sauce
  • 1 tsp paprika
  • 1 tsp garlic powder
  • ¼ tsp dried red chilli flakes
  • parsley, fresh, to garnish

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2782 kJ / 665 kcal
Protides
54 g
Glucides
13 g
Lipides
42 g
Graisses saturées
16 g
Fibre
1 g
Sodium
696 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives