Appareils et accessoires
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
Préparation 15min
Total 40min
24 portions
Ingrédients
-
potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)500 g
-
unsalted butter pus extra melted to grease50 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
11.1 mg
Protides
0.4 g
Calories
129.7 kJ /
31 kcal
Lipides
1.7 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
3.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix® Everyday
68 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 45min
Zhoug (Diabetes)
10min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Black tahini
20min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Beetroot soup (gut health)
40min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Mushroom risotto
30min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min