Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 200 g doongara rice, brown rinsed and drained (see Tips)
- 4 fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 120 g each)
- 2 garlic cloves, cut into thin slices
- 4 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp mirin
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice
- 300 g Chinese broccoli, stems and leaves separated and coarsely chopped
- 100 g snow peas
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions/green onions, thinly sliced, to garnish
- 1 long red chilli, deseeded and thinly sliced, to garnish
- 1 lime, cut into cheeks, to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1947.5 kJ / 465 kcal
- Protides
- 31.3 g
- Glucides
- 41.5 g
- Lipides
- 18.5 g
- Graisses saturées
- 5.3 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 84 mg
Recettes alternatives
San bei ji (three cup chicken,TM6)
35min
Chilli crunch (TM6)
30min
Chinese-style chicken
25min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35min
Quick herb paste
10 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Sambal Matah (Balinese Sambal)
20 min
Boulangère potatoes
1h 40min
Ossobuco with orange and fennel salad
2h 45min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
48h 20min