
Appareils et accessoires
Perfect steak with sauce Bernaise
Préparation 10min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
-
beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Infos nut. par 2 portions
Calories
3015.9 kcal /
12618.4 kJ
Protides
149.4 g
Lipides
258.2 g
Glucides
19.8 g
Fibre
3.2 g
Graisses saturées
137.3 g
Sodium
2152.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande