Appareils et accessoires
Salmon filo spiral
Préparation 20min
Total 1h 10min
6 portions
Ingrédients
-
butter to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 g
-
fresh red chilli¼ - ½
-
fresh baby spinach leaves130 g
-
cream cheese cut into pieces250 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
sea salt1 tsp
-
pecan nuts roasted100 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces300 g
-
filo pastry plus extra as needed12 sheets
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portions
Sodium
896.1 mg
Protides
22.8 g
Calories
2853.3 kJ /
679.3 kcal
Lipides
57 g
Fibre
2.7 g
Graisses saturées
21.4 g
Glucides
19.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
British spice rub
5min
Beetroot salad
10min
Fish and mixed vegetable parcels
1h 15min
Runny custard
10min
Beetroot salad
10min
Family chicken galette
1h 55min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Florentine potato cakes
40min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Fresh tomato tart
40min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30min
Cypriot grain salad
45min