Red pesto chicken salad

Red pesto chicken salad

4.7 353 évaluations
Préparation 15min
Total 35min
6 portions

Ingrédients

Red pesto
  • semi sun-dried tomatoes
    85 g
  • macadamia nuts (see Tips)
    25 g
  • olive oil
    20 g
  • Parmesan cheese (see Tips)
    15 g
  • garlic clove
    1
  • roasted whole red pepper strips
    15 g
  • tomato paste
    1 tsp
  • fresh basil leaves only
    10 - 20 g
  • pitted Kalamata olives (optional)
    10 g
  • Greek-style natural yoghurt (see Tips)
    30 g
  • balsamic vinegar
    2 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • salt
    1 tsp
Salad
  • baby red potatoes cut into thick slices (1 cm - see Tips)
    500 g
  • chicken breast fillet cut into cubes (approx. 3 cm)
    500 - 700 g
  • water
    500 g
  • fresh baby spinach
    60 g
  • macadamia nuts chopped, to serve
    20 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 321.9 kcal / 1352.1 kJ
Protides 31.9 g
Lipides 12.9 g
Glucides 17.2 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 2.6 g
Sodium 526.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...