Versions compatibles
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g parmezan, bucăți (2 cm)
- 30 g pecorino, bucăți (2 cm)
- 30 g semințe de pin, prăjite
- ½ cățel de usturoi
- 80 g frunze de busuioc proaspăt
- 130 g ulei de măsline extravirgin
- 3 lingurițe sare de mare
- 250 g cartofi, cuburi (2 cm)
- 1200 g apă, plus pentru gătirea pastelor
- 400 g paste uscate, tip fusilli
- 100 g fasole verde proaspătă, tăiate bucăți (3-4 cm)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 56 g
- Lipides
- 29 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Smoothie de zmeură cu semințe de chia, la bol
10min
Latte cu ghimbir și gheață
Pas d’évaluation
Chifle Iepurași cu lămâie
2h 40min
Bundt marocan
Pas d’évaluation
Carne de porc gătită lent în salsa verde
Pas d’évaluation
Batoane de cereale cu amestec de nuci
2h 30min
Batoane granola cu merișoare și nuci de macadamia
Pas d’évaluation
Lasagna paleo
55min
Gorditas cu pui și avocado
1h
Fasole Pinto - rețeta de bază
Pas d’évaluation
Paste cu dovleac plăcintar și năut
30min
Hummus din sfeclă
15min