Versions compatibles
Fusilli cu pesto, fasole verde și cartofi - Pasta alla genovese
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g parmezan, bucăți (2 cm)
- 30 g pecorino, bucăți (2 cm)
- 30 g semințe de pin, prăjite
- ½ cățel de usturoi
- 80 g frunze de busuioc proaspăt
- 130 g ulei de măsline extravirgin
- 3 lingurițe sare de mare
- 250 g cartofi, cuburi (2 cm)
- 1200 g apă, plus pentru gătirea pastelor
- 400 g paste uscate, tip fusilli
- 100 g fasole verde proaspătă, tăiate bucăți (3-4 cm)
- Infos nut.
- par 1 porție
- Calories
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protides
- 15 g
- Glucides
- 56 g
- Lipides
- 29 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Salată cu prosciutto, rucola și mozzarella
40min
Ton cu sos de roșii, capere și măsline
25min
Banana bread cu tahini negru
1h 20min
Tartă cu pere
Pas d’évaluation
Margarita de pepene verde
10min
Supă marocană picantă de linte
Pas d’évaluation
Cocktail cu căpșune
10min
Daïquiri
Pas d’évaluation
Tocăniță de pui și arpacaș
50min
Sirop de Lemon grass și ghimbir
Pas d’évaluation
Mac and cheese ușor
40min
Supă cu cartofi dulci, ardei roșu și fasole cannellini
35min