Appareils et accessoires
Chilli crunch (TM6)
Préparation 10min
Total 30min
270 g
Ingrédients
-
grapeseed oil100 g
-
fresh cayenne chillies mixture of red and green, stalks removed and thinly sliced (2mm)120 g
-
spring onions/shallots thinly sliced (3mm)20 g
-
garlic thinly sliced (3mm)15 g
-
fresh ginger thinly sliced (3mm)15 g
-
Sichuan peppercorns1 - 2 tbsp
-
star anise1
-
sea salt½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 270 g
Sodium
992.5 mg
Protides
16.6 g
Calories
5546.1 kJ /
1325.5 kcal
Lipides
121.2 g
Fibre
34.5 g
Graisses saturées
13.7 g
Glucides
80.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chilli lovers
18 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Brinjal (eggplant pickle)
1h 30min
Wasabi mayonnaise
10min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25min
Beef jerky
1h 50min
Rye bread rolls
12h
Garam masala
10min
Indian kofta curry with broccoli rice
50min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Black sesame mochi ice cream
23h
Ginger Garlic Paste
10min
Biryani-style rice
1h 5min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min